Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

A Kozma utcai zsidó temető: Történelmi Örökség és Nyugalom Szigete

2023. december 01. - Online Marketing 101 Budapest

A Kozma utcai zsidó temető: Történelmi Örökség és Nyugalom Szigete

 

A X. kerületi Kozma utcára nyíló bejáratnál található Kozma utcai temető Magyarország legnagyobb zsidó temetője, gazdag történelmi és kulturális örökséggel. A 300 000 ember végső nyughelyeként szolgáló területen számos kiemelkedő személyiség pihen, és a mauzóleumok műemléki védelem alatt állnak.

A temetőt könnyen megközelíthetjük tömegközlekedéssel. A 28-as villamos végállomása a temető mellett található, de a 37-es villamos és a 68-as busz is megáll a közelben. Autóval érkezőknek nyilvános parkoló áll rendelkezésre, mely díjmentes a részt vevőknek.

270116286_4545704778816583_3061007404405584748_n.jpg

A temető nyitvatartása változó, de általában nyáron 8:00 és 16:00, télen pedig 8:00 és 15:00 között látogatható. Állami és keresztény ünnepnapokon a nyitvatartás változhat.

A temető különféle szolgáltatásokat is kínál, mint például a sírkőápolás, családfakutatás, és egyedi sírhely takarítás. A sírkőápolás díja 28 000 Ft/alkalom/sírhely.

A temetőben neves elhunytak nyugszanak, köztük Lajta Béla, Wahrmann Izrael, Kohn Sámuel, és sok más jelentős egyéniség. A temető egy különleges hely a megemlékezésre, a történelemre és a családfakutatásra.

A Kozma utcai zsidó temető nyitvatartási rendje az évszakoknak és ünnepnapoknak megfelelően alakul.

Nyári időszakban, márciustól októberig a temető minden nap, szombaton kívül, 8:00 és 16:00 óra között látogatható. Télen, októbertől márciusig az összes nap, szombaton kívül, 8:00 és 15:00 óra között várja a látogatókat.

Az állami és keresztény ünnepnapokon a temető a fenti rend szerint működik, azonban az iroda ilyenkor zárva tart. Zsidó ünnepek idején a temető teljesen zárva van.

Ezen nyitvatartási rend biztosítja, hogy a látogatók minden évszakban és ünnepen elérhessék a Kozma utcai zsidó temető nyugalmát és történelmi kincseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr1318271609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101