Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Mi az a scrum master képzés?

2024. február 05. - Online Marketing 101 Budapest

Mi az a scrum master képzés?

 

A Scrum Master képzés egy olyan tréningprogram, amely a Scrum keretrendszerben való munka és vezetés alapelveinek és gyakorlatainak elsajátítására összpontosít. A Scrum egy népszerű és széles körben használt módszertan az agilis szoftvertervezésben és projektmenedzsmentben, amely a munkát iterációkra osztja, és összpontosít a folyamatos fejlesztésre és ügyfélorientált munkára.

12_b_scrum.jpg

A Scrum Master képzés célja az, hogy a résztvevők mélyebb megértést szerezzenek a Scrum keretrendszer működéséről és gyakorlatairól, és felkészüljenek a Scrum Master szerep betöltésére egy projekt vagy csapat vezetésében. A képzés során a résztvevők megismerik a Scrum szereplőket (pl. Scrum Master, Product Owner, Development Team) és a folyamataikat, valamint megtanulják, hogyan alkalmazzák a Scrum eszközöket és technikákat.

A Scrum Master képzések általában kétféle szinten érhetők el:

1. Certified ScrumMaster (CSM): Ez az alapfokú tanúsítás, amely során a résztvevők megismerik a Scrum alapjait, és felkészülnek a Scrum Master szerep betöltésére. A CSM képzés általában két napig tart.

2. Advanced ScrumMaster tanúsítások: Ezek a fejlettebb szintű tanúsítások, amelyek további mélyebb megértést és gyakorlatot igényelnek a Scrum területén. Példák a Certified Scrum Professional (CSP) vagy a Certified Scrum Trainer (CST) tanúsítások.

A Scrum Master képzés általában elméleti és gyakorlati elemeket egyaránt tartalmaz, és gyakran interaktív esettanulmányokat és szerepjátékokat is magába foglal. A képzések segítenek a résztvevőknek abban, hogy megtanulják, hogyan lehet hatékonyan vezetni egy Scrum csapatot, támogatni a fejlesztést és a folyamatokat javítani az agilitás és hatékonyság növelése érdekében. A Scrum Master képzés általában Scrum-tervezők, projektvezetők, fejlesztők és más érdeklődők számára is ajánlott, akik részt vesznek Scrum projektben vagy szeretnék fejleszteni Scrum ismereteiket és készségeiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr818319467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101