Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Egyszerű iPhone tippek és trükkök, amelyeket bárki könnyen használhat

2022. augusztus 02. - Online Marketing 101 Budapest

Egyszerű iPhone tippek és trükkök, amelyeket bárki könnyen használhat

 

Annak ellenére, hogy az iphone már több éve megjelent, még ma is sokkolja az embereket. Ez azért van, mert minden alkalommal, amikor a telefon új verziója megjelenik, valamilyen forradalmi technológiát tartalmaz. Nézzen meg néhányat a legújabb és legnépszerűbb funkciók közül, amelyekkel az iphone ma rendelkezik.

Nem kell aggódnia, hogy az iPhone-nal rossz úton jár. A térképalkalmazás már a vásárláskor benne van a telefonban, és ha van szolgáltatása, akkor láthatja a tartózkodási helyet. Ez megkönnyíti a hazatalálást, vagy egy új hely megtalálását, ha még sosem járt ott.

Találd meg gyorsan a telefonodat a vadonatúj, ingyenes Find My iPhone nevű alkalmazással. Segítségével távolról is hozzáférhetsz a telefonodhoz, hogy térképen megjelenített koordinátákat kapj, felhangosíthatod a hangerőt, hogy a telefon a vastag párnák alól is hallható legyen, vagy lopás esetén lezárhatod a telefont és törölheted az összes adatot.

Győződjön meg róla, hogy frissíti iPhone-ját, amikor új frissítéseket lát elérhetőnek. Ez segít abban, hogy a telefon a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban működjön. Ehhez az is szükséges, hogy a képeket és a kritikus adatokat a számítógépre mentse. Így, ha valami történne a telefonoddal, lesz biztonsági mentésed.

Használja ki az iPhone időjárási funkcióját, hogy megismerje a következő hétre vonatkozó előrejelzést. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kiválassza az adott várost, ahol él, valamint más területeket, amelyek segítségével jobb képet kaphat az adott terület időjárásáról.

Van néhány nagyszerű oktatási alkalmazás a gyermekek számára, ha van egy iphone. Van néhány nagyszerű játék is, amelyekkel szórakoztathatja gyermekeit, és néhány játék egyben oktatási célú is. Ha gyermekének extra segítségre van szüksége matematikából, olvasásból vagy természettudományokból, nézze meg, milyen alkalmazások állnak rendelkezésre az ő korának és osztályfokának megfelelően.

Az iPhone személyre szabásának egyik módja, hogy megváltoztassa az iPhone elülső és főképernyőjének háttérképét. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre, vagy választhat a fényképezőgép tekercséből, ahol az Ön által elmentett fényképek közül választhat...

Az iPhone-on nem kell a mondat vége után lenyomni a Shift gombot. A telefon automatikusan nagybetűt használ a következő szóhoz, amely a befejező írásjel utáni szóköz után következik. Ezt a funkciót felülbírálhatja a Beállítások menüpontban, az Általános menüpontban, majd a Billentyűzet menüpontban. Keresse meg az Automatikus nagybetűs írásmódot, és kapcsolja ki.

Gyakran elgondolkodik azon, hogy vajon merre tart az a repülőgép, amelyik éppen fölötte repül? Kérdezze meg Sirit. Ha iPhone 4S készüléked van, megkérdezheted Sirit, hogy milyen járatok vannak éppen feletted. Ez annak köszönhető, hogy Siri kapcsolatban áll a Wolfram Alpha keresőmotorral, amely nyomon követi az adatokat.

Ha egy e-mailt vagy egy dokumentumot csupa nagybetűvel kell írnia az iPhone-on, egyszerűen csak kétszer koppintson a Shift billentyűre a lezáráshoz. Ez hasonló ahhoz, ahogyan bármelyik hagyományos billentyűzeten beállítanád a nagybetűzárat. Ezután könnyedén megírhatod a dokumentumodat csupa nagybetűvel anélkül, hogy folyamatosan újra és újra meg kellene koppintanod a Shift billentyűt.

Ha véletlenül vízbe csepegteted az iPhone-odat, kerüld a bekapcsolást; ez rövidzárlatot okozhat a telefonodban. Megszáríthatja, ha óvatosan törölközővel megszárítja, vagy egy éjszakára száraz, fehér rizzsel töltött Ziploc zacskóba teszi. Kerülje a hajszárító használatát is, mivel ez a víz mélyebbre szivároghat a telefonba.
Megőrjít az iPhone képernyőjének megfordítása? Állítsd meg a képernyő mozgását a képernyő tájolásának rögzítésével. Ezt úgy teheti meg, hogy az iPhone alkalmazássávját egyszer jobbra csúsztatja. Ott a bal oldalon található a képernyő tájolásának reteszelőgombja. Egy kattintás erre a gombra, és a képernyő az aktuális formátumban rögzül.

Van egy egyszerű módja annak, hogy törölje e-mailjeit az iPhone-on, ahelyett, hogy egyesével végigmegy rajtuk. Amikor a bejövő üzenetek között vagy, kattints a szerkesztés gombra. Ezután az ujjával jelölje ki azokat az e-maileket, amelyektől meg szeretne szabadulni, és válassza a törlés opciót.

Készítsen fényképeket az iPhone fejhallgatójának zsinórjával. A hangerőgombok, a fel és a le gombok már sok iPhone-on használhatók fotók készítésére. Így stabilan tarthatod a kezed, és a zsinór gombját megnyomva készítheted el a fotót. Ha így csinálod, nem rázod meg a fényképezőgépet és a keretet, így élesebb képet kapsz.

Az SMS-ezés és az e-mailezés javítható az AutoText gyorsbillentyűk létrehozásával. Ezek segítségével könnyen elérhetők a gyakori mondatok. Ez a funkció jól jön a nehézkes e-mail címek vagy az olyan gyakori mondatok esetében, mint az "Úton vagyok" vagy a "Hol vagy?". A szükséges beállításokat az iPhone beállítások "Billentyűzet" részében találja meg.

Ha valamilyen iPhone-fotós vagy, már tudod, hogy a telefon oldalán található hangerő-növelő gombot pillanatképek készítésére is használhatod. Tudtad, hogy MINDEN hangerő-emelő gomb működtetheti a kamerát, beleértve a fejhallgató kábelén lévő gombot is? Növelje fotózási rugalmasságát azzal, hogy a vezeték hangerőszabályzóját használja a távolból történő fényképezéshez.

Ha véletlenül elázik az iPhone-od, az első teendő, hogy kikapcsolod a telefonodat. Ne próbáljon meg telefonálni, hogy lássa, működik-e. Ne próbálja meg bekapcsolni, ha ki van kapcsolva. Ez elektromos rövidzárlatot okozhat, ami tovább ronthat a problémán.

Nem lenyűgöző átmenni mindent, amit az iphone kínál. Az összes technológia a telefon jön ki évente, nem meglepő, hogy ez a telefon maradt az első számú telefon a bolygón az elmúlt évtizedben. Kapja el a sajátját még ma, és dicsekedjen barátainak azzal, hogy milyen nagyszerű telefonja van.

skoda fabia 1.2, 116i bmw, bmw e46 320i, bmw tuning, peugeot boxer 2.8 hdi, chevrolett lacetti, skoda fabia tuning

 

1. skoda fabia 1.2

2. 116i bmw

3. bmw e46 320i

4. bmw tuning

5. peugeot boxer 2.8 hdi

6. chevrolett lacetti

7. skoda fabia tuning

skoda fabia 1.2, 116i bmw, bmw e46 320i, bmw tuning, peugeot boxer 2.8 hdi, chevrolett lacetti, skoda fabia tuning

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr8117896049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101