Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Weboldal készítés

2020. október 19. - Online Marketing 101 Budapest

Weboldal készítés

Az első találkozás, ahogy személyesen, úgy a weben is meghatározó. Ezért fontos, hogy weboldalad minden elemében téged és vállalkozásodat tükrözze. Emellett könnyen kezelhető és átlátható legyen, tartalma pedig megragadja látogatóid figyelmét. Weboldaladat az általad elképzelt stílusban készítjük el és természetesen szakmai tanácsainkkal is támogatunk. Ha van már arculatod, akkor annak forma- és színvilágát szem előtt tartva alakítjuk ki az oldalt.

Egy weboldal eredményessége nagyban függ a szövegek minőségétől és mennyiségétől. Honlapod szövegeit a keresőoptimalizálási irányelveket figyelembe véve készítjük. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csupán a keresőnek írunk. A látogatóidhoz szólunk, úgy, hogy a kereső is értékelje szövegeid minőségét.  Az írást minden esetben kutatómunka előzi meg, minden szöveg egyedi, hozzád és vállalkozásodhoz passzoló stílusban készül el.

A weboldal készítés során nemcsak a programozók, grafikusok, marketingesek tapasztalatai és ismeretei számítanak, hanem az is, hogy miként állnak hozzá és élik bele magukat a projekt megvalósításába. Mennyire értik meg az adott projektet, tevékenységet. Mennyire haladnak a korral, milyen módszerekkel frissítik fel meglévő tudásukat és hogyan alkalmaznak új technológiákat, megoldásokat. 

A WEBOLDAL KÉSZÍTÉS ELŐTT MEGISMERÜNK ÉS MEGÉRTÜNK

Minden cégben van valami különleges, egyedi működési előny, amelyet szeretnek az ügyfeleik. Egy vagy több nyomós érv, amiért anno mellettük döntöttek. Ezt a varázst a weboldaladon be kell tudnod megfelelően mutatni. Ez sokkal könnyebb az offline életben, mert látod a másik reakcióit, tudsz kérdezni, segíteni, reagálni.

Online viszont tökéletesebbnek, összeszedettebnek, gyorsabbnak kell lenned, különben a látogató „x-eli” a weboldaladat. Online ritkán kapsz második esélyt, kevésbé lehet egy hibát javítani, mert a látogató reflexből átmegy máshova és ott próbálkozik megoldást találni.  

Kezdő vállalkozás esetén, ahol nem rendelkezünk még piaci visszajelzésekkel, még inkább fontos, hogy jó online képet, megbízhatóságot alakítsunk ki magunkról.

Azért nem hiszünk a sablonos weboldal készítésben, mert adatok, ismeretek és koncepció nélkül, céltalanul készülnek. Pont fordítva készül, előbb lesz kész a honlap, mint az igény, a terv, a koncepció, amely alap esetben létre kellene, hogy hozza a honlapot.

Terv és elképzelés nélkül a mai felgyorsult, digitális világban “kamikaze művelet” egy ilyen sablonos „weboldalt” létrehozni. A sablonos weboldal készítés nem foglalkozik a felhasználói élménnyel, a felhasználó igényeivel és pont ezért nem is lesz eredményes.

Tervezés nélkül a weboldalunkat a véletlenre bízzuk. Ez egy nagyon kockázatos döntés. Vállalkozásunkat, ügyfélkörünket veszélyeztetjük vele.

MIÉRT JOBB AZ EGYEDI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS?

Tapasztalataink szerint egyedi fejlesztésű CMS rendszerrel és egyedi dizájnnal sikeresebb projecteket lehet kivitelezni. könnyedén a céged és a látogatók igényeit tudjuk megvalósítani. Az egyedi CMS biztonságosabb, mint a nyílt forráskódú rendszerek és a Google is jobban díjazza az egyediséget.

Fel kell ismerned, hogy amatőr megoldásokkal már nem lehet rövid távon sem érvényesülni. Rengeteg az új technológia, a világ nagyon gyorsan fejlődik. Ha elavult megoldást alkalmazol egész biztos, hogy nem lesz sikeres a weboldal készítés.

Egyáltalán nem gond, ha olyan ügyfél keres fel minket, aki nem, vagy csak részlegesen ért az informatikához, hiszen több mint 600 digitális projektet fejlesztettünk le úgy, hogy szorosan együttműködtünk.

A weboldalkészítés történhet előre meghatározott tervek alapján, ránk is bízhatod és közösen is ki tudjuk dolgozni a megoldást.

Néhány megbeszélés után már tiszta képet kapunk arról, hogy mit szeretnél és így könnyedén meg tudjuk tervezni az egész webes és vállalati arculatot is.

LOGOTERVEZÉS, ARCULATTERVEZÉS, WEBDESIGN TERVEZÉS

Van olyan cég, amely már rendelkezik logoval, arculattal és szeretné azt megtartani. Meglévő arculat esetében próbálunk a lehető legjobban alkalmazkodni és úgy megtervezni a webdesignt, hogy az arculat részévé váljon.

Néha javasolunk céglogó és arculat frissítést. Ilyen esetben az alap koncepciót meghagyjuk, de mégis azért hozzányúlunk, picit modernizáljuk, fejlesztjük, finomítjuk a megjelenést.

Van aki, teljesen új logotervezést és arculattervezést szeretne a webdesign és a honlapkészítés mellett, ilyenkor picit kreatívabbak tudunk lenni, jöhetnek akár merészebb megoldások is.

Van olyan cég, akit a nulláról kell felépíteni, mert csak egy névvel rendelkezik és abból kell egy ütős komplett arculatot megvalósítani. Logotervezés, névjegykártya tervezés, céges levélpapír, e-mail aláírás, webdesign készítés, weblap készítés ilyenkor általában a feladatunk.

A DESIGN ÉS A FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY KIALAKÍTÁSA

A felhasználói élmény a weboldal készítés egyik legfőbb célja lett és egyre fontosabbá válik egy project során. A felhasználói élmény tervezése során, olyan szempontoknak próbálunk megfelelni, amelyek pozitív érzéseket és nagyon magas fokú megbízhatóságot adnak át egy felhasználónak.

A vonzó design egy plusz élményfaktor és jó érzéseket vált ki, ezzel pedig erősíti a szakmai  hozzáértést is. A gagyi webdesign megbízhatatlanságot, hanyagságot, elavultság érzertet, rossz szakmai színvonalat közvetít a felhasználó felé.

A felhasználó nem szeret várni, így fontos szempont, hogy a honlap a lehető leggyorsabban töltődjön be asztali és mobil eszközökön is.

Legyen fókuszban a megoldás, a hasznos info és egyszerű legyen a kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, rendelés. Napjainkban multitasking (jelentése: párhuzamos feladatvégzés) van, amely azt jelenti, hogy a felhasználó nem szentel ránk teljes figyelmet. 

A látogató másodpercek alatt dönt, hogy a weboldal szimpatikus, átlátható, hasznos a számára vagy nem. Ha nem hasznos, továbbál és nem pazarolja ránk az idejét, új céget keres.

Kerüljük a zsúfolt és átláthatatlan megoldásokat, fókuszáljunk a felhasználóra, segítsük, könnyítsük a dolgát. A könnyű kezelhetőség, érthető navigáció alap elvárás, mert senki sem szeret keresgéléssel időt pocsékolni.

Ha alaposan megvizsgáljuk és figyelembe vesszük a látogatói elvárásokat, akkor az derül ki, hogy nem egyszerű dolog a minőségi weboldal tervezés és kivitelezés.

Hogy mitől lesz szép egy design az ízlés kérdése, de az hogy mitől lesz szép és használható is, az már erősen szakmai. Nálunk szép webdesignt kapsz, amely felhasználói élménnyel párosul. 

Hogyan történik egy digitális project tervezése?

A weboldal tervezés feladata, hogy célokat tűzzünk ki. Meg kell keresni a legjobb megoldást a látogatóknak és előnyösen, vonzóan kell bemutatni a cégedet.

Első lépés az igényfelmérés és a project megértése. A weboldal készítés több folyamatból, tevékenységből áll. Le kell dokumentálni az alap igényeket és a projekt célját, majd ebből szükséges írni egy megvalósítási tervet, amely alapján pontosan haladhat a kivitelezés. 

Érdemes arra is kitérni, hogy mi az amit biztosan nem szeretnél. 

A tervezés alatt célokat határozunk meg és ezen célok alapján javasolunk megoldásokat.  Számtalan tevékenységben és szakmában készítettünk már sikeres weboldalt és webáruházat, így kijelenthetjük, hogy jól tudunk alkalmazkodni a különböző tevékenységekhez, a látogatói igényekhez és a céges céljaidhoz.  

A tervezés után tudjuk pontosan megmondani, hogy milyen tevékenységekre lesz szükség a weboldal készítés során. 

Rengeteg project és számtalan technológia alkalmazása után sem hisszük azt, hogy mindent tudunk és próbálunk fejlődni minden egyes feladat után. 

Meghallgatjuk az elképzeléseidet, javasolunk megoldásokat, nem erőltetünk Rád semmit, de próbálunk olyan megoldások mellett kiállni, amelyekben biztosak vagyunk, hogy sikeresen működnek.  

Mit csinálunk a weboldal tervezési fázisban?

  • Megismerjük és megértjük a céljaidat
  • Megértjük mivel foglalkozol és megkeressük az előnyöket, a miérteket.
  • Megtudjuk ki a célközönséged.
  • Meghatározzuk a szükséges arculati elemeket (Logo, névjegy, levélpapír, e-mail, stb.).
  • Átbeszéljük a webdesignt, színeket, stílust.
  • Domain és a webtárhely, levelezésre megoldást biztosítunk. 
  • Megtervezzük a menüstruktúrát, oldaltérképet.
  • Átgondoljuk milyen modulokra lesz szükség.
  • Hiánylistát írunk, hogy milyen anyagokat kell biztosítanod a kivitelezésre 

Hogyan történik időrendben a weboldal készítés? 

  • Tervezés, projectterv
  • Arculattervezés
  • Webdesign készítés
  • Sitebuild (a webdesign programozása)
  • Admin oldali programozás
  • Tartalom Feltöltés
  • SEO (keresőoptimalizálás) beállítások
  • Tesztelés
  • Élesítés

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS HATÁRIDŐ

Mitől függ a weboldal készítés  határideje? Miért csúsznak el nagyon sokan a határidővel? Hogyan lehet elkészíteni egy weboldalt határidőre? 

Úgy lehet weboldalt készíteni határidőre, hogy pontosan tudjuk mit fogunk csinálni és nem sajnáljuk az időt a tervezésre. 

Sok remek szakember végez értékelhetetlen munkát azért, mert nem tesz időt a tervezésbe. Elcsúszik határidővel, mert ahelyett, hogy a feladataira koncentrálna, "tűzoltással" kell foglalkoznia. Hiszen, ha valamit nem terveztél meg pontosan, honnan tudhatnád, hogy mennyi idő megcsinálni? Érzésből előfordul, hogy valaki jól tippel és telibe talál, de nem ez a jellemző. Sokan nem látnak 2 lépéssel sem előre, pedig egy szakembernek az egész folyamatot végig kéne látnia. Ennek az eredménye az, hogy a weboldal nem készül el, a kivitelező magyarázkodik, majd eltűnik, elérhetetlenné válik.

Mitől függ a weboldal készítés ára?

A weboldalkészítés egy komoly és összetett, több tevékenységet együttesen alkalmazó feladat. Sikeres munkát csak egyedi  megoldásokkal lehet csinálni, így a feladatok mennyiségétől függ a weboldal készítés ár meghatározása. 

A weboldal készítés árak befolyásoló tényezői

  • Projekttervezés, projektmanagement
  • Arculattervezés
  • Webdesign fő és aloldalak mennyisége
  • Frontend (Látogatói oldal) programozások
  • Admin oldali programozások
  • Egyedi integrációk
  • Feltöltendő tartalmak
  • SEO beállítások mennyisége.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr4116245644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101