Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Használja az iPhone-ját úgy, ahogyan azt szándékozott használni

2020. július 28. - Online Marketing 101 Budapest

Használja az iPhone-ját úgy, ahogyan azt szándékozott használni

 

Annak ellenére, hogy sok embernek van iPhone-ja, és csak jó dolgokat mondanak róla, még mindig nem biztosak abban, hogy megkapják-e a telefont, vagy sem. Ha azonban elolvasnák ezt a cikket, akkor biztosan meggondolkodnának a fejükben. Tehát nézz magadra, és nézd meg, mi ennyire érdekli az embereket évek óta az iPhone-ról.

Ne essen pánikba, ha az iPhone nedves lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebéből, pocsolyakba vagy mosogatókba. Ha ez történik veled, ne használja fúvószárítóval a telefont, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ez a telefon nedvességét erősebbé teheti. Ehelyett próbáljon egy éjszakánként telefonját egy zacskóban főzött rizzsel hagyni.

Kevés az akkumulátor, és nincs közel a töltőhöz? A telefon akkumulátorát meghosszabbíthatja a képernyő elsötétítésével és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mind sok akkumulátort lemeríthetnek, és egy csipetnyi kikapcsolás csökkentheti az akkumulátor élettartamát.

Vannak olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat meg a telefonjáról? Szeretne valaha is egy kis ikont nekik a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a képernyő tetején lévő Go To ikonra. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e az otthoni képernyőhöz.

A gyorsabb fényképfelvételhez érintse meg kétszer az iPhone otthon gombját, és megjelenik egy kamera ikon. Érintse meg ismét, és azonnal hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. Pillanatfelvételt készíthet a telefon hangerejének (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelével. Egy csipetnyi képernyő lehetővé teszi a nagyítást.

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Ps4 mobil telefon, laptopok Ps4 Huawei, Acer, hp Notebook, laptop Samsung mobiltelefon és tartozékok, laptopok, Ps4 Asus Hp laptop, notebook, mobiltelefon, Ps4 iphone okostelefon, laptopok, Ps4 Huawei mobil telefon, Samsung, Ps4 televízió Huawei Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 laptopok, Samsung Huawei mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, Huawei, Samsung, Ps4 Kiváló és olcsó Acer, HPSamsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

El kell küldeni egy linket egy weboldalra vagy egy képet egy barátjának? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsort, és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a linket e-mailben elküldje. Küldjön e-maileket magának, ha egy másik linkre szeretne hozzáférni.

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhassa a Siri-ből, használja ezt a tippet az összes névjegyhez becenevek és kapcsolatok hozzárendeléséhez. Például elmondhatod Siri-nek: "Jane Johnson az anyám." A Siri ezután megerősítést kér, hogy összekapcsolja ezeket az információkat Jane kapcsolattartási számával. Most megmondhatod Sirinek, hogy hívja fel az anyát, és ő automatikusan megjeleníti anyád telefonszámát.

Amikor sms-t küld az iPhone készülékén, felgyorsíthatja a folyamatot azáltal, hogy megtanulja az egyes időszakokra mutató parancsikont. A "123" gombra kattintás helyett az írásjelek megjelenítéséhez duplán koppintson a szóközre. Ez automatikusan beszúr egy pontot és egy szóközt az üzenetbe.

Ha beteg a telefonjának biztosított csengőhangok, és újakat szeretne, akkor nem kell pénzt költenie újak vásárlására. Ehelyett készítsen saját csengőhangokat! Van egy „Ringtone App” nevű alkalmazás, és ingyenes. Készíthet klipekből a kívánt dalokat, és csengőhanggá változtathatja őket !!

Valószínűleg nagyon jól tudja, hogy megszabadulhat iPhone-jainak szavas javaslataitól, amikor szöveget ír, ha rákattint az "X" -re a javaslat mezőben, de gyorsabb módja is van ennek. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyő bármely pontját, és a doboz eltűnik.

Az iPhone valóban kötelező termék. Ennek egyszerűen az a képessége miatt van, amelyet személyként ad neked. Az összes olyan funkcióval, amelyet a telefon kínál, nem csupán hívókészülékgé válik. Ez a telefon minden eszközévé válik, szinte bármit megtehet. Ez olyasmi, amit egyetlen telefon sem tesz érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr4316081422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101