Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Szeretné tudni, hogyan kell használni az iPhone-t? Olvassa el ezeket a tippeket!

2019. április 16. - Online Marketing 101 Budapest

Szeretné tudni, hogyan kell használni az iPhone-t? Olvassa el ezeket a tippeket!

 

Függetlenül attól, hogy milyen régi vagy milyen más háttér van, valószínűleg hálásak vagyunk az iPhone feltalálásáért. Miért? Mi izgalmas olyan sok embert az iPhone használatáról? Ez a cikk tippeket és technikákat kínál a mai iPhone felhasználó számára.

Használjon rizset egy nedves iPhone kiszárításához. A telefon lemorzsolódása, a WC vagy egy másik nedves helyszín majdnem elkerülhetetlen. Ne használjon hajszárítót, de törölje le a telefont egy törülközővel, majd helyezze egy ziploc zsákba, amelyet rizs töltött. Néhány óra elteltével a rizs elnyeli az összes vizet.

Ha dolgozik vagy iskolába jár, győződjön meg róla, hogy az iPhone rezgésbe kerül, hogy csökkentsék annak esélyét, hogy zavarok keletkezzenek. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a hangrész beállításaiba lépünk, és forduljunk az iPhone-ra, hogy praktikus módon fogadjunk üzeneteket vagy hívásokat.

Elkezdődik az akkumulátor lemerülése, és nincs közel a töltőhöz? A képernyő elhomályosításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával hosszabbíthatja a telefon akkumulátorát. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mindegyike sok akkumulátort üríthet ki, és letörölheti őket egy csípőn, így megtakaríthat az akkumulátor élettartama.

Beteg vagy a bosszantó "szavakat", amikor egy iPhone-ra írsz egy szöveget vagy e-mailt? Ez a probléma könnyen kezelhető. Ha van egy olyan szavak, amelyeket nem kíván elfogadni, csak érintse meg a szó végén található kis X-et.

Megpróbál beállítani tartalmi korlátozásokat az iphone-ra? Ezt bizonyos alkalmazások, például kifejezett zene vagy a YouTube-hozzáférés kikapcsolása esetén teheti meg. Ezt úgy tehetjük meg, hogy az Általános és a korlátozások megérintésével lépünk. Adja meg a jelszót, és a kiválasztott tartalom most korlátozott lesz. Ez egy nagyszerű dolog, amikor megpróbálja megvédeni gyermekeit az iphone használatával kapcsolatban.

Válasszon egy fuvarozót az iphone kiválasztása előtt. Lehet, hogy egy bizonyos iPhone-ra néz. Mielőtt elindítaná és megszerezné, győződjön meg arról, hogy kompatibilis-e az Ön által választott fuvarozóval. Vásároljon egy mobiltelefon tervet, amellyel inkább élhet, minthogy döntést hozjon arról, hogy melyik iPhone-t szeretne.

Beteg vagy, hogy milyen gyorsan meghal az iPhone tésztája? Az akkumulátor élettartamát sokféleképpen meg lehet őrizni. Például lefordíthatja a hátsó lámpát, bezárhatja az összes olyan alkalmazást, amelyet nem használ, és győződjön meg róla, hogy a zárat a képernyőre helyezi, amikor a telefon a zsebében van!

Ha szükséges, zárolja a képernyőt. Ha úgy tűnik, hogy az iphone-nak nehézségei vannak annak megállapítására, hogy felfelé vagy lefelé van-e, próbálja meg zárni a képernyőt. A portré és a táj közötti állandó váltás meglehetősen frusztráló lehet. A beállítások megadásával, vagy néha a képernyő alsó részének ellenőrzésével a telefon képernyőjét egy vagy másikra zárhatja.

Amint azt a bevezetőben említettük, szinte mindenki tulajdonosa egy iPhone-nak. Most már tudatában van annak, amit az iPhone kínál, most már rájössz, hogy miért kell a sajátja!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr8814767898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona online marketing 101