Online marketing és weboldal készítés, használt autó

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online Marketing 101 Budapest, Weboldal készítés,

Online marketing 101, Marketing Ügynökség Budapest

2017. október 09. - Online Marketing 101 Budapest

Megszámlálhatatlan online marketinges található már a piacon!

 

De ki az aki igazán jó?

 

Melyik online marketing ügynökség bízható meg?

 

Magától értetődő, hogy legyen az online marketinges emberileg és szakmailag is rendben, de hogyan lehet ezt felismerni? Ehhez adunk most 18 praktikus tanácsot!

 

Több alkalommal is előfordult, hogy beszállítót vontam be, valamint kimondottan keresőmarketinges segítséget is alkalmaztam cégek építésében. Számos esetben, több barátom találkozik azzal a problémával, és aggódva kérdezik, vajon kiben bízhatnak meg, és hogyan tudja ellenőrizni egy online marketinges munkáját? Ehhez adunk néhány tippet, hogy könnyebb legyen választani.

 

Találjátok meg a közös hangot!

 

Első nekifutásra nem gondolnánk, hogy ez fontos, a tapasztalataim mégis azt tükrözik, hogy az emberi kapcsolatokon tényleg sok múlik. Régi de nagy mondás, hogy nem cégek kötnek üzletet céggel, hanem emberek emberekkel. Ez mindenkire, rád és cégedre is igaz. Neked vagy pedig a kollégáidnak a leendő partnerekkel kell együtt dolgozni, így nagyon fontos, hogy tudj olyan embert választani, aki emberileg is rendben van. Hogyan tudod leszűrni, hogy megvan-e a közös hang?

 

Köznyelven vagy konyhanyelven is el tudja neked mondani, mit és hogyan csinál. Ugyanis rengeteg menő rövidítést lehet használni anélkül, hogy annak bármiféle jelentése is lenne. Egy jó szakember érthetően adja át a tudását!

 

Elérhető-e: Tapasztalat az is, hogy sajnos sok olyan online marketing cég van amelyik megengedi magának, hogy akár hetekre eltűnik és nem is válaszol az ügyfelei kérdéseire. Tartsd szem előtt, hogy a kiválasztott szakembered mennyire gyorsan reagál üzeneteidre, és elérhető-e telefonon.

 

Mennyire megbízható: Jogos a felvetés, hogy ellenőrizhető az online marketing cég vagy a szabadúszó megbízhatósága! Kérdezz utána ismerősöknél! Korábbi vagy a meglévő ügyfeleikhez kérj kapcsolatot. Nézz utánuk az interneten. Leendő partneredről kis kutatással rengeteg információt be tudsz gyűjteni!

online marketing

Szimpátia: Nem kell a legjobb barátoknak lenni, de mindenképpen fontos, hogy szimpatikus legyen a leendő partnered.

Mennyire őszinte: Nem egy bólogató kutyára van szükséged, hanem olyas valakire, aki az üzleti érdekeidet tartja szem előtt, és azon dolgozik. Mivel szakértői segítséget kérsz, el kell tudnod fogadni, hogy szakmailag van amihez Ő jobban ért, és alkalmanként ez ahhoz vezet, hogy más véleményen vagytok. Az a marketinges aki nem meri megmondani neked a véleményét vagy ha nincs igazad, hosszútávon biztos ellened dolgozik.

Legyen szakmailag kiváló!

Egy igazán profi online marketinges segíthet abban, hogy vállalkozásod stagnálás helyett, növekedési pályára álljon. Az a célod, hogy növekedj, akkor nagyon fontos, hogy profi, nagy tudású céggel vagy szabadúszóval dolgozz együtt. Hogyan tudod meg, hogy leendő partnered szakmailag profi-e?

Rendelkezik referenciákkal: Ha releváns iparági tapasztalatokkal rendelkezik, az a legjobb. Amennyiben munkamódszereit tudja eredményekkel igazolni, sokszor az is biztató.

Méri a munkájának az eredményét: Erről be is tud számolni. Egy szakember magabiztos, nem riad vissza az elszámolástól. Ha üzleti partnereddel a projektek rendszeres értékelését kerüli, vagy nem tartja fontosnak, akkor joggal kérdőjelezheted meg a szakmaiságot!

Számok mentén gondolkozik: Ami a legfontosabb, nem beszél félre. Sokunk találkozott már olyan emberrel, aki órákig beszél a semmiről, aminek értelme nincs. Ez egy darabig lehet szórakoztató, de egy online marketinges legyen lényegre törő és adjon egyenes válaszokat.

Üzleti céljaid tartja szem előtt: Nem az, milyen szolgáltatást szeretnél megvásárolni. A marketing egy olyan eszköz ami a márkádat erősíti, és új vásárlókat hoz Neked. Neked elsődlegesen a növekedés a cél, és neked meg kell találnod ehhez a legjobb eszközt! A tapasztalataim azt mutatják, hogy tíz ügyfélből hat nem tudja, mire van pontosan szüksége. Segíteni kell neki, hogy felderítse!

Tisztában van azzal, hogy a céljaid eléréséhez milyen mérőszám növelésében tud segítséget nyújtani

Ahhoz, hogy lásd mennyire szoros az együttműködésetek, tudni kell a mérőszámokat. Neked is és a partnerednek is. A célok pontos kijelölése egy közös feladat, de irányt mutatni partnerednek kell elsődlegesen. Mik lehetnek a jó mérőszámok? ROI – Hogyan térül meg a befektetett pénz? Elérés – forgalom növekedés? Ahány terület, annyiféle jó mérőszám létezik.

Mindenhez nem ért: Ha egy T szintű online marketingessel van dolgod. Aki mindenhez ért, az általában semmihez nem ért. Olyan partnerrel dolgozz együtt aki átlátja az online marketing széles spektrumát, és legalább 1-3 terület kimondottan a kis ujjában van.

Olcsóság: Aki olcsón dolgozik, az spórol valamin. Ezek lehetnek szoftverek, amivel hatékonyabban és eredményesen tud dolgozni. Az adataid vagy jelszavaid biztonságos tárolásán. Képzéseken, csapata fejlesztésén, vagy éppen a munkája minőségén!

Örök igazság az, hogy hosszú távon az olcsó megoldások, bizony drágák!

A kérdéseidre 95 százalékában tudja a választ: Furcsa az a szakember aki a kérdéseid hallatán csak hebeg habog. Ha mindenre egyszerre nem is tud válaszolni, 24 órán belül utána néz egyedi kéréseidnek.

Tempót diktál és folyamatokat irányít!

Egy jó üzleti partner melletted van és nem ellened, kezébe veszi az irányítást. Ha információra van szüksége, akkor kérdez és mindig kommunikál, hogy mely munkafolyamatok fognak következni. Szem előtt tartja, hogy felelősséggel tartozik munkája iránt, az eredmények kommunikálása csak másodlagos.

Mire figyelj még?

Jól ismerd ki a jelölteket és versenyeztesd őket:

Ahogyan a vásárlásnál, úgy az online marketinges kiválasztásánál is érdemes az ajánlatokat végig böngészned, és minél több információ birtokában dönts! Mérlegeld, ki adja a legalaposabb ajánlatot? Ki érhető el azonnal telefonon? Ki mer személyesen találkozni és ki akar telefonon üzletet kötni?

Az adott online marketing ügynökség legjobbja légy:

Elképzelhető, ha nagy ügynökséggel dolgozol, hogy sokat fizetsz a pénztárcádhoz mérten, mégis olcsó ügyfél kategóriába tartozol. Ilyen esetben nem leszel fontos ügyfél, a figyelem nem fog akkora mértékben rád hárulni, junior munkatársak fognak veled foglalkozni. Ezzel szemben egy kisebb ügynökségnél több figyelmet fogsz kapni, jobban fizető ügyfeleikhez fogsz tartozni. Fontos, hogy olyan partnert válassz, aki költségkeretedhez mérten megfelelő.

Sose az olcsó megoldást válaszd! Hosszabb távon sokkal inkább megéri egy etikus és szakmailag kiváló ügynökséggel dolgozni. Ezek a cégek nem a legolcsóbbak, mégis óránként 15 ezer forintos nagyságrendért már jó szakemberre lehet találni.

Digitális marketing tanácsadás

Fontos egy megbízható digitális marketing tanácsadó cég felkeresése

Tudd, meg, hogy kivel fogsz dolgozni! Kis ügynökségeknél is előfordulhat, hogy az ügyfél és az értékesítést végző csapat szétválhat. Mielőtt bárhol megveszel egy szolgáltatást, ismerkedj meg a csapat szakmai vezetőjével! Keresd az online marketing 101 ügynökséget!

 Autóalkatrészes blog partner:

autóalkatrészek

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing101.blog.hu/api/trackback/id/tr1112945041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona

Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

down pillows Hamvay Lang plasztikai sebészet Posca firkabox egyéni business coaching Scrum master Sprint consulting Gutta.hu Trendglas Jena Csonka Group Hello Hungary Down pillows, plasztikai sebész, Posca, Scrum master képzés, Business coach, Csonka Group, Trendglas Jena, Hello Hungary, online marketing ügynökség, Gutta.hu

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

Gmlabor.hu

gal termékek

élelmiszer rendelés webshop

prodosoft erp

Gmlabor.hu, Gal termékek, Élelmister rendelés Webshop, ERP rendszer

online marketing 101